CHARITY DINNER

Op 4 april 2019 organiseert Tafel 39 een Charity Dinner met als doel het Ellen Parkinson project te ondersteunen.

Ellen Parkinson Project

Sinds 2013 weet Ellen van Velthoven-Lievense dat zij de ziekte van Parkinson heeft. Een ziekte waarbij het stofje dopamine niet meer aangemaakt wordt in de hersenen. Dopamine is nodig voor het aansturen van je spieren. Bij onvoldoende dopamine ontstaan de klachten, waaronder trillen en stijfheid. Een jaar later in 2014 heeft Ellen haar stichting opgericht, omdat Parkinson een ziekte is waarover nog ontzettend weinig bekend is. Ook is Parkinson een ziekte die ontzettend snel aan het uitbreiden is. Zo waren er in 1990 nog geen 3 miljoen mensen met deze ziekte, in 2040 wordt het aantal van 13 miljoen verwacht! De Ellen Parkinson Project Stichting gaat in 2019 haar laatste jaar in. Ellens gezondheid laat het niet toe de stichting langer actief te houden. Haar doelstelling om in vijf jaar tijd € 50.000,- op te halen voor onderzoek naar Parkinson is dan bijna behaald.

Charity Dinner 2019

Het Charity Dinner vindt plaats bij Grand Hotel Ter Duin te Burgh-Haamstede. Op deze avond neemt een select gezelschap aan één van de vijftien tafels van onze tafelaars. Om zoveel mogelijk geld op te halen is er een veiling met unieke items.

Tijdens het Charity Dinner bezorgen wij onze gasten een onvergetelijke avond met een heerlijk diner met bijpassende wijnen, vermaak en een fantastische veiling. De bedoeling is dat er zo veel mogelijk van het dinner als de veiling zo veel mogelijk gesponsord wordt. De sponsoring draagt bij aan het fantastische initiatief van Ellen.

Sponsoren

Grand Hotel Ter Duin Vleesboederij Boot SasiCool