Champagne verkoop

Geniet binnenkort weer van de heerlijke smaak van Lacroix Triaulaire champagne en steun tegelijkertijd het goede doel! Tafelronde 39 Schouwen-Duiveland biedt exclusief deze champagne aan, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan lokale goede doelen zoals Hospice Kaaskenshuis en Stichting Zonnebloem, die beide van onschatbare waarde zijn voor onze gemeenschap. Met uw aankoop draagt u bij aan de ondersteuning van deze organisaties en hun belangrijke werk.

Onze champagne is momenteel niet beschikbaar, maar zal vanaf november 2023 weer verkrijgbaar zijn voor een prijs van €28,50 per fles of €156 per doos van zes flessen. Door uw aankoop draagt u bij aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap en steunt u onze serviceclub bij het realiseren van haar goede doelen.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over de beschikbaarheid van onze champagne. Of reserveer alvast middels onderstaand formulier. Alvast bedankt voor uw steun aan ons en de goede doelen die wij ondersteunen.